View Single Post
  #7587 (permalink)  
Vechi 01 apr 2012, 16:27:58
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Buna dimineata!
Uh, s-a dus, s-a dus noaptea A doua noapte de schimb 3 mereu e nenorocita, oricat m-as odihni euDar merg acasa (nu stiu cum ajung, ca ploua si bate vantul si e foarte foarte urat), iau md, fac un dus si trec in pat.Am toata ziu ala dispozitie sa lenevesc si sa dorm si sa ma refac.
Asa ca, acum merg sa fac inchiderea, sa scot rapoartele si o astept pe colega!
Va pup, pe toate cele care ma vizitati, si va doresc o duminica minunata!

Ne auzim astazi negresit, dupa c eimi fac "somnul de frumusete"

Hiiiii, e 1 aprilie, e un alt inceput de luna si eu tot butoias, vorba Cretulinei, sunt.Incepand cu astazi nu imi mai accept nicio prosteala, nicio cadere, niciun moment de boceala si scapari in mancare.
O sa mananc cumpatat, o sa incerc sa nu depasesc 200 de gr din fiecare preparat pe care il voi manca, la fiecare masa si cred ca o sa ma si alaturi lui Alexik, ea a venit cu aceasta idee, e undeva, deschis un topic.O sa imi permit o data pe saptamana (doh...a cata oara e cand spun asta) sa mananc ceva dulce.Si daca nu o data, si se intampla sa fie si in timpul saptamanii va fi vorba doar de gustat sau de mancat ceva dietetic.Nu vreau excese, nu vreau tanguieli, pentru ca in ritmul asta nu ajung niciunde.

Graba nu e, cum spuneam, ma simt bine in pielea mea si ma simt destul de draguta, adica ma pot accepta si aasa deocamdata, mananc sanatos ca sa traiesc sanatos,dar daca tot cad in butoaie cu melancolii si tot am momente ca cele de alataieri, nu o sa reusesc niciodata sa ma autoeduc cum trebuie si definitiv.

Apoi, tot de astazi, voi face bine si voi reincepe sa consum cei 2 litri de lichid pe zi.Nu stiu cum dar o voi face pentru ca pentru mine hidratarea e esentiala dar a lipsit cu desavarsire in ultimul timp.
Asadar, o noua zi, o noua luna, un nou inceput cu care, de data aceasta, nu voi da gres!(pentru ca am mai avut inceputuri de luna si am clacat mereu,dar gata!)

Ce bine suna planul tau, scumpa Iar cele 200g sunt o idee buna, chiar am fost curioasa sa vad si eu daca am depasit gramajul asta, dar se pare ca nu, cu exceptia a 2-3 cazuri Si tare bine e cu apa, da, minim 2l...

A, si bine inteles nu ma pot abtine sa nu mor de pofta dupa meniul tau de Sf. Pasti... E deliciooos!!!
Si eu trebuie sa ma apuc de curatenie in curand... mai avem doar 2 sapt.

Te pup, duminica frumoasa in continuare
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]