View Single Post
  #76 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 14:03:31
ailimac's Avatar
ailimac ailimac este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 mar 2010
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 42
Dieta: maninc sanatos,MONTIGNAC
Date: 165cm, 68kg
Mesaje: 69
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui AILIMAC....EU si cu MINE...o lupta grea!!!

Citat:
Anterior postat de LicuriciColorat Vezi mesajul
Buna Ailimac
in primul rand,cred ca ar trebui sa ai o discutie cu familia ta,sa ii faci sa inteleaga ca nu e bine ceea ce fac,sunt decizile tale si ai dreptul sa le urmezi,nu te pot obliga sa mananci,cred ca ar trebui sa le explici,la inceput e mai greu dar o sa intelega,ca faci lucru asta pt tine,pt sanatatea ta si pt ca asa vrei tu.Eu consider ca o persoana matura ca tine are dreptul la propria viata,daca tu vrei sa manci numai legume de exp ca te simti bine,de gura lor vei manca si carne?,asa si cu regimul,tu ai ales asa ,asta faci.
In primul rand daca vrei sa slabesti trebuie sa te mobilizezi,sa incerci sa revii la un stil de viata sanatos,indiferent de parerea lor.E mult mai important sa slabesti decat sa le faci lor pe plac si sa manci tot ce e gras.
Ar trebui so iei de la capat:dieta+sport,cauta o dieta care sa iti permita sa manci sa te simiti satula
Daca vrei poti
nu exista nu pot ci doar nu vreau

Buna LICURICI COLORAT
Iti multumesc de mesaj, foarte incurajator....mai ales dupa cintarul de azi dimineata! Mi-am luat inima-n dinti si am decis sa ma cintaresc>63kg , cind ma gindesc ca acum 2 saptamini aveam 59kg si eram extrem de fericita, prea mare i-a fost bucuria....acum insa nu mai am curajul sa o iau de la capat, zi de zi incep cu cuvintele, de azi incep din nou cura Montignac si sport...sportul nu mai am timp sa/l fac , caci i-s mereu pe drum, iar de cura nici vorba...nu ma pot abtine...o data ce am gustat din dulce...caut dulce necontenit...nu stiu, draga Licurici, probabil ca-s bolnava, ori ce nu stiu, dar nu ma recunosc....psihologic sunt la pamint
ailimac, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1073 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de ailimac; 17 mai 2010 at 14:16:36. Motiv: am scris de 2 ori acelasi mesaj