Subiect: Jurnal Anorien
View Single Post
  #77 (permalink)  
Vechi 07 dec 2010, 12:37:09
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anorien

Citat:
Anterior postat de floricica0vesela Vezi mesajul
Anorien, eu doar pot sa-ti spun sincer ce mancam. acum imi dau seama cat de mult m-am abatut de la meniurile stricte de atunci, si ma mir ca stagnez.
acum mai tin 10 zile de dieta Man, desi nu sunt incantata de ea (are aceleasi principii ca si montignac, insa are o schema de alimentatie fixa. daca te ajuta, ti-o scriu si tie), si apoi revin la monti al meu clasic.

acumm mi-e tare greu sa nu-mi tot suplimentez meniul, ca sunt in italia in vizita la ai mei inca toata lune decembrie, nu am alta activitate decat gatit pentru familie, cumparat munti de mancre neconforma, si admirat toata ziua ispitele pe care le tine fratele meu in casa in permanenta: ciocolata, ciocolata, croissante, chips-uri, sucuri, ciocolata si iar ciocolata.
el nu mananca multe dulciuri, dar are o gama variata, si mananca putin din ce ii e pofta. si eu stau toata ziua cu ele in casa

alta activitate nu am, ca e urata vremea si nu ma prea pot plimba.
citesc, gatesc, stau pe forum, fac curatenie, si de acum am zis ca fac cate o mila inca azi si maine, apoi trec la 2
Uf, cam la fel si eu patesc, dar parca nu asa grav la dulciuri. Al meu mananca placinte cu branza si cu fructe de padure, sau visine si vine miros de la microunde cand le incalzeste, sau carnatul lui de la varza caruia i-am cedat si i-am luat un 60 de gr de la el

Daca tot e vremea urata acolo de ce nu iti faci un desert a la Monti, ca am vazut ca e plin de retete Monti la voi acolo Sau tebuie sa te tii de Man asta, dieta fixa?
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]