View Single Post
  #77 (permalink)  
Vechi 06 feb 2011, 00:56:34
Diana Di's Avatar
Diana Di Diana Di este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Rina 90"s
Date: 159cm, 62.6kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Diana Di

Citat:
Anterior postat de Tinky Vezi mesajul


Incearca sa ai 3 mese pe zi, si 2 gustari intre mese. Ce-s alea rabdari prajite la cina? O dieta echilibrata trebuie sa contina carbohidrati, lipide si proteine! Nu trebuie sa excludem din alimentatie nici una din aceste categorii. Carnea e sursa cea mai importanta de proteine pentru organismul nostru si plus de asta este bogata in minerale, mai ales in fier. Parerea mea e ca nu ar trebui sa o lasi deoparte...poti manca carne slaba (pui, curcan, iepure, vitel), in supa, gatita pe grill sau la cuptor, alaturi o salata si nu cred ca iti va fi mai foame in ziua respectiva mai mult decat de obidei, n-are de ce . Si bravo ca te apuci te sport Asa vei slabi si sanatos si frumos Asteptam vesti bune
Multumesc pentru sfaturi. Ai mare dreptate, corpul are nevoie de cate putin din fiecare si de multa miscare. Putin si des, cheia succesului. Voi incerca sa-mi echilibrez stilul de viata si voi tine cont de ce mi-ai scris!
Diana Di, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1782 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1265 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 491 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]