View Single Post
  #78 (permalink)  
Vechi 15 iun 2010, 11:47:44
lavydor's Avatar
lavydor lavydor este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mai 2010
Locaţie: Pordenone, Italia
Vârsta: 43
Dieta: Personalizata
Date: 163cm, 56kg
Mesaje: 877
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Viata noua...jurnal nou! - Dienusha

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul

Auzi... hai sa iti mai zic o chestie. nnu am nimic cu oamenii aia. dar mai sunt si oameni care nu stiu ce vorbesc. sa nu imi sariti in cap acum. aici in it, la o visita la nutritionist numai ca sa iti zica ce si nu sa papi.... iti ia cam 150 de euro... si gandeste-te de cate ori mergi.
am fost la cineva de am ajutat-o prin casa intr-o zi si mi-a zis ca e la dieta si ca a fost la nutritionist. mi-a dat dieta si am vazut ce abureli i-a scris acolo
aia stiam si eu si ii luam mai putin daca venea la mine
plus ca si mie si ei mi se pare ciudata ... dieta. cam multe avea prin ea. dar in fine. eu sunt de parere ca nu btrebuie sa cheltuiesi banii cu asa ceva daca sti sa papi sanatos.
Eu ultimul lucru care l-as face ar fi sa ma duc la nutritionist! Consider ca am o "cultura" in domeniul alimentatiei care imi este suficienta pentru a ajunge la o greutate si sunt chestii logice si simple..mai sunt unii care cica iti spun sa ii zici 4 alimente preferate si te pune sa le mananci pe alea..Isuuusee....ma lashi? deci..manipulare sunt cate forme vrei...oameni de care sa se prinda exista! Bani sa iasa!