Subiect: Clubul Atkins
View Single Post
  #787 (permalink)  
Vechi 08 mar 2010, 17:51:25
diana's Avatar
diana diana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mai 2009
Locaţie: Cluj, Romania
Date: 164cm, 92kg
Mesaje: 34
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Atkins

Sa incep cu inceputul. M-am mai apucat de vreo 2-3 ori de un fel de atkins acum catova ani si a dat rezultate de fiecare data, dar dupa ce scapan de cate 3-4 kg renuntam. Cel mai probabil din cauza ca aveam senzatii de ameteala si ma simteam slabita, iar eu oricum nu prea consum carne in general si branzeturi. In schimb sunt maniaca cand vine vorba de dulciuri. Asadar, m-am apucat iarasi de atknis, de data asta mult mai bine informata. Iar in decurs de o saptamana am slabit aproximativ 2 kg. Deocamdata e ok si ma simt foarte foarte bine pentru ca iau complex de vitamine si mananc si salata cate putin. Cel mai greu mi-e cu lipsa de ciocolata (de care sunt dependenta), dar pe care am inlocuit-o de cateva zile cu cola zero. Functioneaza de minune. Stiu ca nu e deloc sanatoasa varianta cu cola, dar nu mai simt pofta de dulce si are si ) carbohidrati.
Acum intru pentru prima data pe forumul asta pentru ca de regula cedez foarte usor si las balta dietele cat ai zice "peste". De data asta insa ma simt chiar foarte bine fizic si vreau sa ma tin.Mi-ar prinde bine si ceva sustinere morala constanta ca sa nu renunt. Si mi-ar face placere sa schimb idei si pareri cu voi.

Sper sa ne vedem des si spor la dieta. Sa nu va lasati
diana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2604 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2087 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat