View Single Post
  #788 (permalink)  
Vechi 09 nov 2010, 13:15:19
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Citat:
Anterior postat de lacramioara2 Vezi mesajul
Te pup Nico! Eu voiam sa tin zi de fructe pentru dezintoxicare, imi era tare bine cu ele si nu mi se facea foame decat seara tarziu cand daca mai papam un mar totul era minunat. Se vede treaba insa ca nu ii mai place stomacului doar cu fructe asa ca o las mai usor si pap altceva.
Nu stiu ce e cu mine in ultimele zile, de fapt de cand s-a schimbat ora remarc faptul ca sunt foarte foarte obosita si lipsita de energie ceea ce nu imi este foarte familiar (de regula eu debordez de energie). Ati patit si voi la fel?
Buna, draga mea
Si eu sunt la fel de cand cu schimbarea orei Probabil ca nu are nicio legatura cu acest lucru, dar efectiv de atunci ma simt tare obosita, am o stare permanenta de somnolenta... Sincer, nu ma recunosc Inainte faceam cate 2-3 ore de sport pe zi. Acum abia fac o ora... Doar duminica ce am fost cu rolele vreo 2 ore prin oras ( am profitat de timpul frumos ), dar in rest DEZASTRU Si nu-mi place deloc
Te pup dulce si sper sa ne revenim
O zi senina!
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]