View Single Post
  #79 (permalink)  
Vechi 07 ian 2011, 13:32:57
Nemo's Avatar
Nemo Nemo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţ cunoscătorSlăbuţ cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Le Cannet, Franta
Vârsta: 55
Dieta: Dukan
Date: 179cm, 87kg
Mesaje: 3.894
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 298 ori in 161 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj III)

Citat:
Anterior postat de damo Vezi mesajul
Stii ca m-am gindit la asta, dar nu ma convinge foarte mult
Eu fac marsh normal, mers repede si misc si miinile (un fel de "inot" in aer).
De ce crezi c-ar fi mai eficiente betele?
De eficiente sunt mai eficiente cand mergi la munte si ai si un rucsac in spate, maresti numarul punctelor de sprijin si aproximativ 30% din greutatea totala e preluata de brate, nu doar de picioare.
Cand mergi normal, folosind si betele, pui la lucru si bratele, care in mod normal asigura doar echilibrul si balansul necesar deplasarii. Incearca sa mergi cu bratele lipite de corp, ca in armata sa vezi ce ciudat te simti
Daca zici ca mergi si cu miscari ample de brate, si asta e foarte bine, e un surplus voluntar de efort care creste eficienta arderilor.
E un capitol dedicat mersului pe jos in cartea lui Dukan, privitor la momentele optime de plimbare ( in general dupa mese), diferite modalitati de a merge in mod voluntar, nu automat, deci cam ce faci tu, durata si mai ales partea psihologica - cand esti obez, odata ca nu prea te duce cheful sa faci miscare si te mai si gandesti cum se uita lumea la tine pe strada sau la sala cand vad elefantul asudand si gafaind din greu.
Pe cand mersul pe jos e una din cele mai naturale activitati.

Chiar ma gandeam ce nemernici sunt astia cu diferite aparate de gimnastica la domiciliu, majoritatea au limita de greutate de 120 kg, iar cele care sunt facute si pentru cei care au cea mai multa nevoie de ele, sunt imediat de 3-4-5 ori mai scumpe, de parca ar folosi materiale din industria spatiala.
In plus, mai si scartaie infiorator
Nemo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]