View Single Post
  #79 (permalink)  
Vechi 05 mar 2011, 16:22:15
Liviutzza's Avatar
Liviutzza Liviutzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Excesul de sport - daunator ca si excesul de mancare

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Dupa lungi cautari am gasit avantajele si dezavantjele amandurora.

Cardio si apoi antrenamentul cu greutati
1. Avantaje: o slabire ceva mai rapida
2. Dezavantaje: arzi masa musculara, cresti sansele de accidentare si supraantrenament si oboseala dupa cardio nu-ti mai permite un antrenament eficient

Antrenamentul cu greutati si apoi cardio
1. Avantaje: ai un antrenament cu greutati mai eficient, arzi carbo ca sursa initiala de energie astfel pregatind corpul pt arderea de grasimi (de fapt arzi glicogenul din muschi pe care altfel ti-ar fi luat 20 de min sa-l arzi cu cardio) si cica arzi si mai multe kcal in perioada de refacere.
2. Dezavantaje: n-am gasit...

Tinand cont de faptul ca facem antrenament cu greutati=vrem masa musculara, atunci nu vad de ce cineva si-ar dori s-o arda.

Si de fapt si de drept se recomanda sa nu facem cardio dupa antrenamentul cu greutati ci cel mai bine e sa treaca ceva ore sau sa fie facut in alta zi.

Liviutza, am intrebat si eu la sala si mi s-a indicat un pic de cardio la incalzire, antrenamnetul cu greutati si abia apoi minutele de cardio.
Pai da,la asta ma refeream cand ziceam ca e mai bine sa faci cardio inainte de antrenamente cu greutati,ca arzi mai multe kcalorii!Oricum eu le cam combin,am zile in care nu as rezista sa fac cardio dupa antrenamentul cu greutati pentru ca nu mai am energie,asa ca prefer sa fac inainte!
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat