View Single Post
  #79 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 15:59:13
Sarita's Avatar
Sarita Sarita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 54.2kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei fete stresate - AceSS

Citat:
Anterior postat de AceSS Vezi mesajul
Multi oameni spun ca nu ajuta sa te cantaresti zilnic, cum am mai spus pe mine sa ajuta, dar nu am spus de ce.

Daca ma cantaresc de 2 ori pe zi sau mai mult...numai cand trec pe langa cantar si vad modificarile ma ajuta sa stiu daca mai pot sau nu manca in ziua aceea....asta nu se intampla dimineata...adica ma cantaresc dupa ce merg la baie cand ma trezesc si apoi dupamasa, seara ma cantaresc mai des sa vad daca mai pot sau nu sa rontai ceva fara sa ma ingras....nu e stiinta, dar e destul de sigur. pentru mine ii bine, stiu ca multi nu sunt de acord, dar fiecare cu a lui...
Ramane la latitudinea ta daca alegi sa te cantaresti doar o data pe saptamana sau mai des numai banuiesc ca stii ca daca te cantaresti dupamasa esti mai grea deoarece inca nu ai eliminat mancarea pe care ai ingerat-o,nu? NU e grasime, banuiesc ca stii
Nu am inteles faza cu "ma cantaresc sa vad daca mai pot sa rontai ceva"- nu conteaza cantitatea de alimente pe care o mananci ci calitatea si puterea lor calorica, de ex nu e totuna daca mananci un kg de varza sau unul de nuci..chiar daca tot asa se va vedea dupamasa pe cantar.

Iti mai zic inca odata, sa stii ca eu nu te bat la cap eu iti vreau numai binele si chiar imi doresc sa te ajut sa slabesti frumos si sanatos si sa te simti bine in acelasi timp.
Te pup
__________________
You don't get what you WISH for you get what you WORK for!
Sarita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 934 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]