View Single Post
  #798 (permalink)  
Vechi 30 mar 2010, 15:10:14
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
Of, Fulgulitzo, imi pare f rau, si m-am si speriat, pt ca si eu am dureri de spate, mai ales cand stau mult in picioare, nemiscata, da si cand merg mult..Si stiu ca am scolioza, dar nu am mai tinut-o sub supraveghere din liceu, deci nu stiu ce se mai intampla pe acolo..
Bafta multa si cu vesti bune
Eu te sfatuiesc ma mergi la doctor! Si sa stii ca nu incurajez pe nimeni sa tina o dieta ca a mea,dar eu am trecut prin toate fazele,nici eu acum 2 luni nu mancam asa putine calorii ca acum,dar deja a stagnat si trebui sa bag soc,eu oricum am nutritionist cu care ma consult mereu, modul meu de viata de 8 ani este foarte sanatos,eu mananc multe fructe si legume crude,beau cafea fara cofeina,nu beau alcool,nu fumez.Eu am pus kilograme pe mine ca nu am mai putut face sport si am bagat dulciuri la greu,pup dulce si sanatate multa !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]