View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 11 mai 2012, 12:51:29
Ralutchi33's Avatar
Ralutchi33 Ralutchi33 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 feb 2012
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 39
Date: 153cm, 85kg
Mesaje: 25
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ralutchi33 - Nu pot singura!

E incredibil!! Nu ma asteptam sa primesc atatea incurajari!

Lacra81, iti multumesc mult! Am multe de invatat la capitolul gatit sanatos, dar sunt total gata sa ma informez si sa urmez un plan. Incerc sa nu mananc prajeli, cat mai usor seara. Dulciurile sunt pentru mine un drog - toate lucrurile care ma nemultumesc sau ma fac nefericita sunt estompate pentru ceva timp de dulciuri. Cat despre sport, merg mult pe jos, plimbari in pas cat mai alert cu caruciorul.
Iti multumesc mult pentru suport! Sa ai o zi buna!

Khali, esti foarte draguta.. sunt convinsa ca in comunitatea slabutelor, fiecare dintre noi a avut asa momente de cumpana. Stiu ca sunt multe lucruri pentru care trebuie sa fiu recunoscatoare. Incerc sa imi revin, doar ca la mine e o stare de spirit permanenta asta. Sunt convinsa ca asta s-ar schimba intr-o oarecare masura daca as slabi. Asa ca vreau foarte mult sa slabesc!!! . Cat despre plan, nu, nu am unul.
O zi frumoasa!
Ralutchi33, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]