View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 23 mai 2012, 13:03:08
GCM's Avatar
GCM GCM este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iun 2011
Locaţie: Undeva departe..., Romania
Dieta: Si eu cum pot!
Date: 162cm, 68kg
Mesaje: 7.723
Aprecieri acordate: 1.517
Am fost apreciat(a) de 4.936 ori in 2.670 mesaje
Implicit re: Jurnal madalinafrincu Dukan

Citat:
Anterior postat de madalinafrincu Vezi mesajul
Salutare tuturor,

M-am gandit ca mi-ar prinde bine un jurnal unde sa imi scriu meniurile zilnice si unde pot sa debitez ce vreau eu fara sa fiu offtopic
Treaba sta cam asa: dupa nastere am ramas cu greutatea de 102 kg , momentan sunt la 77 kg si vreau sa ajung cat mai jos: target initial 74, apoi 70.
Tin Dukan de 3 saptamani si am dat jos aprox 7 kg. Slaba nu am fost niciodata dar fiind inalta , in tinerete aratam bine si sunt increzatoare ca in curand voi arata la fel!

Asadar, ne auzim maine dimineata cu meniul .
Buna...ti-am citit problema, in jurnalul Dunkan...si vin sa te incurajez spunandu-ti ca nu ai de ce sa iti faci griji. Fii pozitiva, si transmite-i starea asta si mamei tale.
Tatal meu are hepatita C, luata in tinerete de la stomatolog. Doar ca el in loc sa traga pt sanatatea ficatului, l-a innecat mai rau in alcool. A facut si interferon, doar ca ficatul lui nu i-a acceptat tratamentul. Ce e drept, termenul de regim i-a fost cunoscut doar cat a facut interferonul(4luni), apoi a revenit la mancatul haotic, la baut. Are 3 ani de cand a intrerupt interferonul si traieste ”haotic”, prin urmare...mami tau, daca tine regim, consuma ceaiuri, si are parte de sustinerea voastra....are toate sansele sa traiasca cu hepatita, ca si un om sanatos. Sa dea Dumnezeu ca organismul ei sa reactioneze frumos la tratament. sanatate!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...nte-10637.html

Greutatea ideală pentru înălţimea 162 cm este 56 kg. Pentru a ajunge la greutatea ideală, trebuie sa mai scazi 12 kg. Greutatea normală pentru înălţimea 162 cm trebuie să se află în intervalul 49-66 kg. Indicele de masă corporală are valoarea 25.9 şi este considerat supraponderal
GCM, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2336 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1819 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1562 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]