View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 04 iul 2012, 21:31:44
Andreea McKagan's Avatar
Andreea McKagan Andreea McKagan este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iun 2012
Locaţie: Slatina, Romania
Vârsta: 26
Dieta: Mananc sanatos si fac sport
Date: 168cm, 69kg
Mesaje: 31
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Andreei-lupta cu kilogramele

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul
Nu conteaza ca nu ti.a fost foame, Andreea Trei mese pe zi +2 gustari sunt obligatorii mai ales pentru noi ca suntem in crestere!
Ai fost informata gresit. Te poti uita si pe site aici --> Calculator nutritional sa vezi ca bananele nu au atatea calorii cat ..puiul.O banana are in jur de 90-100 de calorii, depinde cat de mare e iar caloriile pe care le are carnea de pui variaza in functie de cum este preparat acel pui dar in orice caz, o portie de 100g porneste de la 130 de calorii! Si chiar daca ar avea acelasi echivalent caloric, aportul de nutrienti nu este acelasi. Banana e un fruct, contine zaharuri, carbohidrati, iti ofera energie, pe cand carnea de pui e un belsug de proteine de calitate si grasimi sanatoase.
Asa ca ai grija ca data viitoare sa nu mai faci asa si sa mananci bine si la cina, ok?
Okay,multumesc foarte mult,Adina

Fetelor,ati incercat sa faceti pizza aia low carb,cu aluat din oua si branza?Imi spuneti si mie daca "aluatul" este bun?
__________________
Andreea McKagan, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2249 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1732 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 958 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]