Subiect: Jurnal stefy2009
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 20 dec 2012, 17:33:23
Radu Cristina's Avatar
Radu Cristina Radu Cristina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iun 2012
Locaţie: Targoviste, Romania
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 214
Aprecieri acordate: 96
Am fost apreciat(a) de 151 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal stefy2009

Citat:
Anterior postat de stefy2009 Vezi mesajul
Tocmai am aflat ( surpriza de la parinti ) ca o sa plecam in seara aceasta la Cluj...stam la niste rude....pe toata perioada sarbatorilor...o sa ma intorc cred ca in jur de 10-11 ianuarie....nu o sa pot sa mai intru pe slabute , deoarece acolo nu am calculator...dar promit sa fiu atenta la alimentatie....va poop
La inceput si eu mancam 500-800 de calorii pe zi ,crezand ca voi slabi , dar nu a fost asa . Mi-am dat stomacul peste cap si am si niste probleme , tot din cauza infometarii , pe care nustiu daca le mai pot remedia ... Ideea e sa mananci bine bine la micul dejun si pranz iar seara ceva mai usor ( banuiesc ca ai auzit aceeasta fraza de 1000 de ori ) . Tot la inceput faceam 2-4 zile sport , iar apoi ba ma plictiseam , ba pur si simplu numai vroiam , pana am zis STOP ! trebuie sa fac ceva . Si asa am si facut , si iata ca am reusit ca ajung la jumatea drumului pe care mi-am dorit sa-l pargurg , mai am inca atat dar cand ma gandesc la rezultate nimeni nu ma poate da inapoi . Si dulciurile ...trebuie doar sa ai multa multa ambitie , si o sa le lasi de tot ( propria experienta ). Sper ca am reusit sa te motivez , macar putin si te astept cu rezultate frumoase . Vacanta Placuta !
Radu Cristina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2082 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1565 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1308 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]