View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 23 oct 2013, 22:10:52
Andreea Catalina's Avatar
Andreea Catalina Andreea Catalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mai 2013
Locaţie: Tulcea, Romania
Date: 165cm, 60kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Slabuta in devenire

Multumesc mult. Incerc sa mananc ce mi-ati sugerat. Duminica mancasem clatite deoarece am mers la bunica mea si m-a rugat sa ii fac pentru ca vroia ceva dulce si nu m-am abtinut si am mancat si eu .. e aiurea sa vezi ca vreo 5 persoane stau la masa si mananca, iar tu te uiti la ei ... Cateodata mai mananc dulciuri din cauza ca ba e ziua unei colege sau ba ca vrea un coleg mai dragut sa imi ofere ceva dulce. Nu vreau sa il refuz asa ca il iau si il mananc peste cateva ore.
Ii voi explica si mamei ca eu nu vreau sa slabesc prin infometare, dar problema este ca nu stiu daca va fi de acord sa imi ia mie special paine integrala, cereale integrale, sa imi gateasca peste sau alte lucruri asemanatoare. Voi incerca sa ma abtin de la dulciuri si sa mananc numai mancarea facuta de mama.
Stiu ca sunt foarte neglijenta cu alimentatia mea dar nu intotdeauna am alimentele necesare pentru un mic dejun, pranz sau cina sanatoase (aici ma refer la paine integrala, oua, cereale etc). Merit mustrarile voastre. Ma simt oribil ca nu reusesc sa ma alimentez corect,dar de maine ma voi abtine serios de la dulciuri.
Multumesc inca o data ca ma sfatuiti.
Andreea Catalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2340 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1823 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1566 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat