View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 22 dec 2013, 13:21:29
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: O pofta de necontrolat

Citat:
Anterior postat de Hybrid Vezi mesajul
Hei! Azi am inceput o noua zi! Am inceput dimineata cu o ombleta, si sper sa nu exagerz in timpul zilei. De azi GATA, ma controlez! Nu mai mananc dulciuri, mi s-a acrit de ele! Multumesc mult pentru sfaturi...aveti mare dreptate, de-abia acum realizez ce tampenii am putut face... Stiu ca va fi greu sa rezist, mai ales acum in pragul sarbatorilor...si azi face mama cozonac...si vine si ziua mea... dar voi rezista! Pentru a ma ambitiona mi-am promis ca imi voi lua un tricou cu Nirvana daca voi fi cuminte timp de o luna! Pana la urma nimic nu e imposibil, nu?
Dupa sarbatori urmeaza sa ma duc la psihiatru (mi-a facut trimitere doctora ce mi-a dat tratamentul cu pastile de hormoni), presupun ca ma va ajuta in privinta asta... Acum o intrebare...voi cum scapati de pofta de mancare?
De ce vrei sa scapi de pofta de mancare? Pofta de mancare e un semn ca organismul tau are nevoie de nutrienti. Esti in crestere - mananca cand iti este foame. Fa miscare, gandeste pozitiv si bucura-te de viata. Nimeni nu-ti da inapoi nici o zi pe care o pierzi obsedata de prostii.
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]