Subiect: Jurnal Yoyonixa
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 19 sep 2010, 14:52:07
Yoyonixa's Avatar
Yoyonixa Yoyonixa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Personalizata
Date: 170cm, 79kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Yoyonixa

Well, ieri mi-am inceput dieta. Am hotarat sa fac scarsdale si cred ca a fost o alegere mai buna. Prima zi o fost ok, putin mai greut la inceput, dar odata ce m-am apucat de curatenie (am fost la bunica mea sa o ajut sa varuiasca, sa spele geamuri, un fel de curatienie generala) nu mi-a mai fost foame, sete, nimic. Singura problema a fost cina. Aveam peste sau fructe de mare si cum nu suport pestele (si nici berbecutul la gratar) am decis sa-l inlocuiesc cu piept de pui. Sper sa nu-mi afecteze prea mult dieta.
Si ma simt mandra de mine pentru ca, desi am stat la gratar cu toata familia, care mancau scrijele eu m-am abtinut sa mananc. Si scrijelele erau partea mea preferata din gratar

Acum despre sport: Din pacate nu am reusit sa alerg, se facuse intuneric cand am terminat curatenia, dar am facult pilates-ul de 20 de minute, apoi 8 minute de abdomen perfect. Si m-am simtit vinovata ca nu am putut sa alerg asa ca am mai facut si pilates-ul pentru abdomene si cel pentru coapse. Cred ca de acum, in loc sa il fac pe cel de 20 de min, le voi face pe ala pt abdomene si ala pt coapse.
__________________
Jurnal Yoyonixa
Yoyonixa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2095 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1578 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1321 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]