View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 22:46:03
Sorina Maria's Avatar
Sorina Maria Sorina Maria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 38
Date: 175cm, 84kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Ufff...Nicoleta nu imi mai zice de asa ceva....ma face sa ma intristez..si abia ce am descoperit de la Slabuta ca s-a facut bine, astfel ca am si eu o speranta.Ma bucur ca am gasit acest forum si pe ea pentru ca e un caz rezolvat si asta imi da si mie sperante ma face sa fiu mai increzatoare, mai optimista..pentru ca nu am mai fost demult asa . M-am tot invinuit ca mi-am facut asta singura, cu mana mea, desi bunica mea si mama mea m-au tot atentionat de fiecare data cand au avut ocazia ca o sa imi stric stomacul daca mai tin diete si mananc asa de aiurea, si nu le-am ascultat. Imi vine sa imi dau pumni si sa plang de fiecare data cand ma gandesc la asta, mai ales ca eu nu am avut niciodata probleme de sanatate, nici racita nu am prea fost si medicamente nu am luat multe la viata mea.
Am gasit pe net numeroase retete de a scapa de ulcer...am baut argila nu e rea...am baut ceaiuri, am incercat sa tin regim..si tot asa...si parca tot nu e cum trebuie stomacul meu.
Din cate stiu totul incepe cu hiperaciditatea -> gastrita->ulcer.Deci incerc sa ma consolez cu faptul ca nu e chiar asa de grava situatia mea.

Offf fetelor..aveti mare grija cu dietele astea.Daca ar fi acuma sa o iau de la inceput as proceda altfel...mult altfel..dar nu am cum.
__________________
Jurnal Sorina Maria http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-6878.html

Lucky I'm in love with my best friend !
Sorina Maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2457 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1940 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1683 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]