View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 12 ian 2011, 05:46:37
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal VAmedeea de dieta ... Dr. Man

Draga mea draga, draga..

de cand imi doresc sa ai o casuta unde sa te vizitez, unde sa stau de vorba cu tine, unde sa te ascult si sa ma plang..Ma bucur ca esti aici, ca te-ai intors, ca esti cu noi, ca ..O SA FIE BINE!! O SA FIE BINE, OK??

Am sa-ti urmaresc dieta, am sa ma inspir si eu din ea..pentru ca e de fapt un amestec de principii bune. Dr. Man, cu Monti, cu Tosca..un ameste fain de principii bune, bune..

Si eu vreau sa ajung la 58 de kilograme si o sa ajungem impreuna, ba mai mult o sa invatam sa le tinem jos, sa ne mentinem greutatea si sa nu mai sarim precum mingiutele de sus in jos.

Am citit mult despre lupus, am pe cineva in familie care se lupta cu boala..de ani de zile. Dupa cum bine stii se poate control, se poate adce la reducerea aproape totala a simptomelor..e greu sa iti impui sa crezi c anu mai exista sare pe planeta asta..daaar..se poate..crede-ma ca se poate..ti-am spus, am trait si am vazut cu ochii mei ca se poate, si persoana draga mie nu e nici mai nefericita decat mine nici mai dezechilibrata ..ba dimpotriva..as putea spune ca e de o mi ede ori mai bine decat mine (la cap..si la multe..)

deci..scumpa mea..ma bucur mult ca ai o casuta, ca pot veni oricand..ca am pornit impreuna la lupta..ca o sa ajungem pana pe 17 iulie (ziua botezului) la cele 58-56 de kile dorite..deh..ma bag si eu cu tine..cine stie ce o fi cu mine pana atunci..daaar sa speram de bine!!

te imbratisez cu drag!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].