View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 04 iul 2011, 10:05:09
jolye79's Avatar
jolye79 jolye79 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit Re: Cum sa slabesc? sunt vegetariana

Citat:
Anterior postat de aycha Vezi mesajul
1. nu e prima zi de dieta,tin de 2 saptamani!!! abia m-am inregistrat aici.
2. nu mananc zilnic acelasi meniu.
3. nu mananc zilnic prajituri si chiar foarte rar paste numa ca o data imi pot permite si eu,nu??
4. nu am inteles,de ce sa nu mananc fructe seara?tocmai ele sunt bune deoarece au putine calorii si grasimi...si la lubenita nu ma limitez,o data in an o am si prefer sa mananc doar aia toata ziua ca nu imi pasa cate calorii are,e delicioasa,are mult lichid si nu vad de ce nu ar fi sanatoasa.
5. dulce precum 2 lingurite de dulceata pe paine dimineata nu vad de ce ar strica si eu mananc 1 biscuite cu crema dimineata nu 100!!!
6. face si mama o prajitura buna o data pe luna şi chiar in halu acesta sa o supar sa nu mananc deloc?da-o incolo de treaba,de ce mai traim?

Multumesc oricum de sfaturi,am sa urmez cateva dintre ele.
Ehe, justificari pentru a manca dulce gasim toti!
Fructele nu sunt bune seara pentru ca au multi carbohidrati. Dupa cum probabil stii - daca nu, iti spun eu - carbohidratii ofera energie corpului. Cum seara nu prea mai ai nevoie de energie, pentru ca organismul se pregateste de nani, carbohidratii aia sunt stocati in organism sub forma de grasime: pe abdomen, solduri, etc.
In alta ordine de idei, eu am comentat meniul pe care l-ai postat si care, nu te supara, dar nu coincide cu ideea de dieta. Ca tii dieta de doua saptamani asta n-am stiut, dar nici nu conteaza foarte mult; repet, eu am comentat meniul de ieri si, daca vrei, poti face abstractie de comentariul cu "prajitura in prima zi....". Problema ar fi alta: ca tu, pentru o zi din dieta ta (a cincisprezecea, sa zicem) ti-ai propus un meniu care cuprinde in aceeasi zi multe din alimentele interzise intr-un regim de slabire. Asadar, ai putea, cel mult, sa consideri ziua cu pricina o zi de rasfat, de mancat aiurea, nicidecum o zi de dieta.
Cam asta ar fi.
Astept, oricum, si alte meniuri, macar asa, sa-mi arati ca nu am dreptate in ceea ce spun!
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat