Subiect: Jurnal Mishya
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 28 ian 2010, 13:26:09
mika_me's Avatar
mika_me mika_me este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Hipocalorica
Date: 162cm, 76.9kg
Mesaje: 6.209
Aprecieri acordate: 306
Am fost apreciat(a) de 1.091 ori in 480 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mishya

Citat:
Anterior postat de Mishya Vezi mesajul
Fetelor multumesc ca imi sunteti alaturi. Acum ca sa ma intelegeti, nu sunt genul care sa ma ingras peste tot uniform, am marele dezavantaj ca la partea de sus a corpului nu pun nici un gram(si sincer nu mi-ar strica putin in zona sanilor, ca nu sunt foarte dotata). Toata lumea care ma vede zice ca nu am nimic de dat jos, ca la fata nu ma ingras, nici la brate, nici la umeri, nimic. DAR cand vine vorba de talie, fund si picioare e dezastru. Ieri m-am masurat si pur si simplu m-am speriat. Am crescut 12cm in talie si 11 peste fund. Deci nu glumeam cand ziceam ca abia intru in pantaloni. Sincer ma doare burta cand is incheiati de tot si trebuie sa ma asez pe scaun. Si nu vreau sa imi iau haine mai mari si sa ma complac asa. Dintre toti cunoscutii prietenul meu e singurul care ma intelege ca el ma vede goala, si ma stie de cand eram in clasa a 8-a, si impreuna suntem de 4 ani jumate, deci a vazut cum am evoluat pe parcursul timpului. Daca zic la oricine altcineva ca vreau sa slabesc se uita la mine de parca is nebuna.
eu ma ingras oarecum uniform...(nu ca ar fi o bucurie, mi-as dori sa nu pun pe brate)...dar tot mai mult pun pe fund si coapse....
ce masuri ai in talie, solduri(adica la vreo 10 cm sub buric) si fund?sunt curioasa
mika_me, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2237 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1720 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1204 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]