View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 22 mai 2009, 15:46:53
Extasssy's Avatar
Extasssy Extasssy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Hipocalorica 1200-1400 calorii
Date: 162cm, 89.1kg
Mesaje: 2.845
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 20 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei reusite - Extasssy alias Anca

Buna fetelor si buna jurnalule,

Azi trebuia sa ajung la medic dar nu am putut ajunge... Am fost acum 2 zile si mi-a zis ca am neaprata nevoie de trimitere de la medicul de familie... Ieri a fost mama dupa trimitere si surpriza... nu mai aveam formularele pt trimiteri. Asa ca luni dimineata la prima ora o sa fiu la medicul de familie iar miercuri dimineata cu trimiterea in dinti fug la endo...

Sunt deja la a 5a zi de mancat sanatos si sa stiti ca ma simt mult mai bine... Adica in primul si in primul rand nu simt mai deloc nevoia de a manca intre mesele principale, iar cand totusi se simte nevoia ma linistesc cu un pahar de apa/suc de fructe proaspat stoarse sau un fruct.
Iar in al doilea rand parca am mai multa energie de cand cu cura asta... sau poate e de vine entuziasmul de a reusi. Nici nu stiu... dar imi place!!!
In al treilea rand cel mai important este ca nu trec singura prin toate astea...
  1. va am pe voi
  2. o am pe mama care a intrat si ea cu mine la regim (propiul ei regim) de luni
  3. o am si pe mama prietenului meu care se "chinuie" tot de luni cu un regim pe baza de bors

Asa ca suntem 3 "nebune" care si-au spus ca e momentul sa faca ceva... Si cum nici una nu suntem singure ne este mult mai usor...

Ma gandeam sa ma apuc de calculat caloriile pe care le manac zilnic pentru a ma putea incadra la cele 1022 kcal/zi recomandate. Eu asa mananc sanatos dar nu am nici cea mai vaga idee cate calorii consum... nu ca am portiile mari si ca ar fi prea mult.

Astazi am papat numai "bunatati":
  • cereale cu lapte (cei din jurul meu se stramba ca nu au nici un gust)
  • iaurt cu 0.1 grasime (mai slab nu am gasit)
  • un mar
  • cafea cu zaharina

Si cam atat pana la ora asta... Mai urmeaza cina la care ma gandesc sa-mi fac o salata cu piept de pui. Sau poate incerc o reteta gasita aseara pe net SUVITE DE PUI CU CIUPERCI care dupa calculele mele ar avea cam 587 kcal per portie.

Vroiam sa va intreb o chestie. Cand ati inceput curele/regimurile alimentare vi s-a intamplat sa aveti probleme gen constipatie, si daca da cum ati rezolvat problema? Ca eu tot beau iaurt si pap fructe k sa scap ca sunt de marti asa... si deja m-am saturat.

A... Luna, astazi am facut aproximativ 1 ora jumate de mers pe jos dar in doua reprize ca am avut niste treaba... Iar diseara ma apuc de exercitiile recomandate de Slabuta.

Inca o chestie, abia astept ziua de duminica... ca urmeaza sa ma cantaresc

Altfel toate bune si frumoase...
__________________
Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat mare.
Charles Baudelaire

Extasssy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1866 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1349 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]