View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 21 dec 2011, 14:35:38
pitry's Avatar
pitry pitry este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 oct 2011
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 36
Date: 160cm, 70kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Deci se poate si mai mult!

Bine v am regasit dragele mele,imi cer scuze ca nu am putut raspunde la primul jurnal, Drumul catre fericire,dar am revenit.In primul rand as vrea sa multumesc din suflet slabutelor care m au sustinut si m au incurajat,
Tin sa precizez ca nu am reusit sa slabesc pana acum dar m am mentinut la aceeasi greutate,si cand ziceam ca nu am ambitie evident m am inselat.Am tinut to postul fara sa ma abat,dar cum mereu exista un dar am adaugat un pic de lapte in cafea la care nu puteam renuntarusinica,dar ce vreau eu sa evidentiez este ca daca am avut ambitia sa tin tot postul fara sa gust o bucatica de carne inseamna ca pot si mai mult!Im timpul postului am refuzat sa mananc bunatati chiar daca cei de langa mine mancau in fata mea.Totul porneste de la creier daca iti doresti ceva cu ardoare reusesti.Si nu sunt dezamagita ca nu am slabit ci din contra a fost un drum care mi a aratat ca pot face mai mult de atat.
Sunt foarte hotarata ca dupa sarbatori sa incep dieta Nicoletei Luciu pentru 2 saptamani iar apoi sa trec pe regim disociat si sport.
Fetelor credeti ma ca sunt o gurmanda dar nu incurabila,importanta este vointa si cum mi am demontrat ca pot sta toata perioada postului fara carne,oua,branza etc,este clar ca pot face absolut ceea ce vreau Va pup si am sa va mai tin la curent!
pitry, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1634 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1117 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]