View Single Post
  #80 (permalink)  
Vechi 31 iul 2011, 13:14:48
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Jurnal Eva 9 - Coltul liric: "Ordine si disciplina"

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
vad ca nu esti noua... si mi ai spus ca ai slabit deja de la 101 la 85 (FELICITARI!!!!).. presupun ca ai mai activat pe alte topice, pe la alte diete... pot sa mi povestesti putin din experienta ta (cu dietele) si de ce ti ai indreptat privirea catre monti?

sa treci si prin gasca monti... fetele o sa te invete retete.. eu nu am chef de gatit, sunt pisica comoda si lenesa, cateodata ma mai loveste cheful, dar doar cateodata.mananc simplist.. fripturi si garnituri permise, branzeturi si multe salate (acum cat mai sunt cruditatile ma mai bucur de ele).montignacele gatesc, au meniuri, pun poze, e o nebunie... si TinAlexa te poate ajuta cu o gramada de retete... nu stiu daca ai vazut aici pe forum, folderele cu retete... ai de unde alege!!!!
ma bucur tare ca vi cu chef de slabit... poate ma mai urnesti si pe mine, ca m am plafonat.. poate o scoatem si pe Alesiana ( draga de ea, ca tare dor mi e ) din rutina, ca ea tine de un an jumate dieta (RESPECT!!!)... o sa avem ce sa invatam unele de la altele, sa nu ti faci griji.. rabdare trebuie sa ai, slabirea nu e peste noapte, iar dieta nu e dieta 'in 3 pasi', ci un stil de viata.
Nu, nu sunt noua... Se vede si dupa numarul de mesaje...
Cand am intrat pe Slabute, in septembrie anul trecut, aveam 96,5 kg... deja slabisem ceva (cu ajutorul a 3+3)... Toamna trecuta am tinut Rina timp de 3 luni (atunci am slabit 15 kg)... ajunsesem la 80,3 kg... apoi o perioada nu am mai tinut nimic si am urcat pe la 86... am tinut Atkins si iarasi am coborat... de data asta la 79,9 kg... apoi iarasi am urcat (si concediul a fost de vina.... vezi ca tu sa nu faci prostii in concediu si sa-ti para rau... asa cum imi pare rau mie, acum... ) Am tinut si o cura de detoxifiere (Oshawa) in care m-am simtit cu adevarat minunat! De la Oshawa am pastrat turtitele... pe care le mananc dimineata... sper sa fie conforme Monti...
Singura chestie unde eu nu sunt de acord cu Monti este faza cu caloriile... eu cred ca ele trebuie limitate... altfel nu ai cum sa scazi in greutate (eu, una, nu... )
Am fost de doua ori in preajma greutatii de 80 kg si n-am avut ambitia sa o pastrez... acum cand voi ajunge sper sa am inteligenta sa nu mai urc la cantar !
Daca ar fi sa adun kg pe care le-am slabit de 1 an si 4 luni incoace... situatia ar sta cam asa... 8kg (3+3) + 15 kg (Rina) + 6 kg (Atkins) + 2 kg (Oshawa) = 31 kg !!! Iar eu, inteligenta de mine, mai am doar 16 date jos !!! De unde se deduce concluzia ca stiu sa slabesc, dar habar n-am sa ma mentin ! NU MAI VREAU SA REPET SITUATIA ASTA !!! Sunt asa de inversunata si suparata pe mine... cum nu-ti poti imagina!!!
De ce am ales Monti ? Pt ca e un stil de viata si pt ca... nu am mai tinut-o niciodata! Eu am o problema... (de, fiecare cu pasarica lui...) Daca tin o dieta nu o mai pot relua... la mine functioneaza dietele noi... Am incercat sa reiau Rina (care e formidabila!)... am tinut-o cateva zile si am abandonat-o...
De gatit... nu prea mai gatesc nici eu... Tot gratarele si salatele vor fi baza ! Cand tin eu o cura, o tine automat toata casa... Asa i-am slabit pe toti !!! (pe sot de la 117 l-am adus la 103, iar pe fetita de la 67 la 57... ) Asa ca sustinere am... Se sperie saracii cand mai incep cate o dieta noua... Acum va trebui sa incep sa-i instruiesc... sa le povestesc despre principiile Monti... Voi scoate din ei adevarati nutritionisti !!!
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].