View Single Post
  #81 (permalink)  
Vechi 16 sep 2012, 21:46:48
miris's Avatar
miris miris este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 aug 2012
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 77kg
Mesaje: 1.003
Aprecieri acordate: 752
Am fost apreciat(a) de 422 ori in 335 mesaje
Implicit Re: Jurnalul stilului de viata sanatos-Alina (aligrasa)

Ciocolata nu e chiar sperietoarea cea mai rea, sa stii, mai ales daca e din aia cu procent mare de cacao. E chiar mai recomandata decat ... gogosile, de exemplu. Pe de alta parte, te inteleg perfect. Eu eram mama lor, a gogosilor, a clatitelor, a placintelor, fursecurilor, checurilor, tartelor, foitajelor si ... ce are patiseria mai ingrasacios, vorba Rozicai! faceam deseori dulciuri pe care, evident, le mancam eu mai mult decat copiii sub scuza carora ma apucam sa le fac.
Acum pur si simplu nu mai fac decat la cererea lor expresa. Si, ce sa vezi? in 6 saptamani mi-au cerut doar de 2 ori: o data clatite, si astazi tortul fiica-mii. Daca nu as fi fost la dieta, faceam in tot timpul asta de cel putin 5 ori mai des diverse dulcegarii.
Asa ca nu te acuz, te inteleg perfect!
Azi am mancat si eu o felie de tort. Buuuuuuun! Am comis-o si eu cu dulcele, Dar promit sa fiu cuminte pana sambata viitoare, cand merg la botezul nepotelei mele, unde iar o sa mai ciugulesc cate ceva interzis.
In restul saptamanii, ma straduiesc sa fiu cuminte.
Te pup!
miris, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2193 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]