Subiect: Jurnal BiancaRo
View Single Post
  #81 (permalink)  
Vechi 03 dec 2012, 21:02:52
BiancaRo's Avatar
BiancaRo BiancaRo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 162cm, 94.8kg
Mesaje: 86
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 9 mesaje
Implicit Jurnal BiancaRo - 2012

Buna tuturor,

Din pacate, este a treia oara (cel putin de cand scriu pe acest forum) cand ma reapuc de un regim de viata sanatos dupa o perioada in care mi-am cam batut joc la modul propriu de sanatatea mea.
Dupa mii si mii de procese de constiinta si de constientizare a situatiei tragice in care ma aflu m-am hotarat sa apelez la ajutorul unui nutritionist. Am avut o discutie linistitoare cu doamna doctor, care mi-a zis ca nu sunt un caz pierdut, ca sunt tanara si am toate sansele sa castig batalia in fata kilogramelor, singurul lucru pe care trebuie sa il fac este SA MANANC. Da...ati citit bine.... Mi-a spus ca trebuie sa mananc de 5 ori pe zi minim, si sa am ore fixe de masa. In general, eu ma bucuram cand puteam sari peste o masa fara sa mi se faca foame, dar se pare ca asta imi dauna din ce in ce mai tare.Mi-a placut foarte tare si am capatat incredere in dumneaei pentru ca mi-a aratat si exemple de rezultate ale altor paciente. Si chiar am vazut rezultate spectaculoase.
Asa ca de azi am inceput. Doamna nutritionist mi-a dat si o dieta personalizata, pe baza analizelor si a discutiei pe care am purtat-o, mi-a exclus lactatele(asta pentru ca am abuzat maxim de ele in ultima vreme) si mi-a dat un regim pe o durata de 2 saptamani, urmand sa ma cantaresc si dimineata si seara si la finele perioadei sa ne revedem si sa aflam cum decurge procesul meu de slabire.
__________________
My world has to change. And my world starts with me
BiancaRo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2223 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1706 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -360 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui BiancaRo:
happygirldiana (03 dec 2012)