Subiect: Jurnal Jolye79
View Single Post
  #814 (permalink)  
Vechi 13 feb 2011, 11:42:53
Elysee's Avatar
Elysee Elysee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 aug 2010
Locaţie: Calvi, Franta
Vârsta: 41
Dieta: Sport si mancat sanatos!
Date: 160cm, 66kg
Mesaje: 1.319
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 26 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnal Jolye79

Citat:
Anterior postat de jolye79 Vezi mesajul
Eu stiu? Intreaba biciclistele cu experienta. Sau asteapta putin sa fac si eu ceva ture cu a mea pe camp (dupa ce mi-o cumpar, desigur). La cate hartoape sunt pe-aici, te lamuresc in cateva zile!
Nu-ti place sa faci tae-bo/zumba/aerobic de pe CD sau de-aici, de pe site? Mie mi se par mai interesante filmuletele ca nu faci acelasi gen de miscare ca la bicicleta sau stepper si...mai vezi si niste oameni pe-acolo!
Vezi ca merg copiii facuti si fara nunta, si fara casa... Eu nici acum nu sunt casatorita cu al meu si avem doi copii. Iar cand l-am conceput pe primul, stateam cu chirie...vai de noi! Ulterior ne-am mai revenit si a mers totul ca pe roate. Poate ca si aparitia ingerasilor ne-a dat un impuls, ne-a adus noroc...Si acum, totul e mai mult decat perfect.
Merci pt sfaturi , la mine e mai dificil putin caci daca am bebe inainte de casatorie nu poate fi cetatean francez si de asta asteptam sa facem intai nunta si dupa bebe, si ar mai fi o problema ; iuby meu pleaca in fiecare an cate 4 -6 luni in africa sau mai stiu eu pe unde si anul acesta chiar ,,cade,, bine caci prin iulie se intoarce iar dupa ne pregatim de nunta iar in toamna cand o sa termin si eu munca la sezon ne pregatim de bebe
M-ar interesa tae-bo insa trebuie sa ma uit putin la filme sa vad daca imi permit genunchi sa fac.
Elysee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1556 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1039 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 782 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]