View Single Post
  #8155 (permalink)  
Vechi 08 ian 2013, 15:21:01
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (III)

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul
Ba a fost o seara de succes, Andreea Nu.i de spovedit, ci de apreciat!
Cred ca asta e cel mai bun lucru pe care il putem face: sa ne alegem tot ce e mai sanatos, mai putin procesat si in cazul in care chiar avem pofte- sa ni le satisfacem doar pe acelea fara sa adaugam calorii in plus de la diverse mancaruri.

Si apropo, fetelor, voiam sa va arat poza asta pentru cazul in care toata treaba merge bine in materie de sport si alimentatie si totusi , acul cantarului e incapatanat ...

..Si tot ne e greu sa nu ne alarmam la fiecare gram in plus
Foarte interesante pozele! ma uitam la ultima poza, in care are cu 6 kg in plus fata de prima (banuiesc ca e aceeasi persoana), are coapse mai grosute fata de restul corpului, dar tot are forme armonioase.

Pe mine fundul si coapsele ma obsedeaza, de fapt fundul si aripioarele. Fata de varsta de 25 de ani, acum am cu 3.5-4 kg mai mult si astea se vad la blugi si la fuste, deci mai mult in partea de jos. Prin sport s-a schimbat corpul, dar nu s-a subtiat cat vreau in partea inferioara, si asta pentru ca nu am avut niciodata rabdare si o dadeam periodic in bara cu dieta.

M-am apucat printre altele si de Pilates, sper sa ma tina de data asta, pentru ca incep cu Pilates si restul saptamanii fac apoi doar HIIT si cardio
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]