Subiect: Dieta de 8 ore
View Single Post
  #82 (permalink)  
Vechi 30 aug 2013, 05:31:29
Nicki's Avatar
Nicki Nicki este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iul 2011
Locaţie: Romania, Romania
Dieta: in cautarea dietei perfecte
Date: 160cm, 60.2kg
Mesaje: 61
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 29 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Dieta de 8 ore

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Bine dar care este logica din spatele acestei diete? Cum functioneaza? De ce slabesti daca mananci ce vrei si singura regula e intervalul de 8 ore?

Specialistii aia nu explica nimic?
autorii spun ca aparitia luminii artificiale si stilul modern de viata care ne fac sa mancam la orice ora din zi si din noapte, nu mai permit corpului sa digere caloriile ingerate. De aici si atatia obezi si diabetici. Facand o pauza de 16 ore la mancat, corpul are timp sa digere nu numai ce primeste peste zi, dar si din depozitele de grasimi. E o explicatie simpla, dar foarte logica. S-au facut si ceva teste pe animale, si chiar daca ele au metabolismul diferit decat al nostru, s-a observat ca cele care mananca continuu au luat in greutate, fata ee cele care au mancat pe durata celor 8 ore, aceeasi cantitate.
Eu ma simt bine cu dieta asta, am mancat normal, dulce cand mi-a fost pofta si dupa 5 zile am dat cam un kg jos. Nu e mult, dar la mine cu Rina de exemplu, in 2 luni am slabit doar 2 kg. Sa vedem mai departe
Nicki, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1589 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1072 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Nicki:
camyuta (30 aug 2013), rozica1965 (30 aug 2013)