View Single Post
  #83 (permalink)  
Vechi 04 mar 2010, 15:08:37
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: O luna fara dulciuri!!!

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
E ok atata timp cat sunt rontaiti in cantitati mici. Sunt facuti din faina.



Ft bine! Musliul taie pofta de mancare si de carbohidrati. Aveti grija sa nu contina zahar atunci cand il cumparati. Nu mancati cereal Fitness, au zahar!!



Bine ai venit Mira! Eu stiu ca poti. Daca poti o zi, o poti si pe a 2-a si daca ai trecut de 4-5 zile poti si o luna. Mananca mai mult fructe zilele astea si o sa reusesti sa te pacalesti.

Vb Alliciei, creierul controleaza totul. La inceputul dietei toata lumea manca in fata mea ce voiam si am rezistat. M-am abtinut, pt ca scopul a fot mai presus de toate. rezultatele au fost pe masura.

Daca simtiti ca nu mai puteti de pofta mancati miere, o lingurita si cred ca e mai bine s-o mancati goala decat s-o folositi pt altceva pt ca sigur scade pofta instant de dulce, ea in sine fiind extrem de dulce.

Azi e a 3-a zi pt mine. Am rezistat bine ieri, mi-am luat fructe uscate. Pofteam dupa caise, care m-au dezamagit, aveu un gust tare plastic si dupa prune, care au fost tare bune. Am zis sa imi iau fructe ca banane nu pot sa iau ca se strica ca nu are cine sa le manance si daca e sa plec noaptea la magazin cu pofta de banane cine stie ce ma opresc sa cumpar.

Succes fetelor si capul sus! Aaaa, si nu uitati un lucru: organismul poate trai fara zahar. Nicaieri in natura nu se gaseste zaharul rafinat.
Pana acum am rezistat si eu. Adioo ciocolata... Am avut o ispita maree. M-a pus buna sa-i fac fructe cu frisca, si mi-a zis ca m-ai ia frisca ca ii place.. Eu nu m-am atins. Doar am papt cateva fructe.
Trebuie si eu sa-mi cumpar un borcanel de miere... Care este m-ai buna de salcam sau tei,nu ma pricep?
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]