View Single Post
  #83 (permalink)  
Vechi 15 mar 2012, 17:08:30
Red flower's Avatar
Red flower Red flower este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 02 dec 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Atkins
Date: 168cm, 82.3kg
Mesaje: 5.733
Aprecieri acordate: 1.926
Am fost apreciat(a) de 822 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Cupluri fara copii, alegerea proprie.

[QUOTE=mishutza;982719]
Citat:
Anterior postat de Red flower Vezi mesajul
Mishuta, copilul meu n-a avut nici macar o noapte in care sa planga din cauza dintilor. i-au iesit foarte usor. am multi copii in jurul meu, toti sub 1 anisor. parintii se lauda cat sunt de cuminti si inca n-am auzit una plangandu-se de nopti nedormite. cum am mai spus, pana acum noi am fost exceptia. am mai spus, daca un copil creste intr-un mediu linistit si echilibrat, e totul ok.


Red Flower, inseamna ca traim in lumi diferite. Lumea in care traiesc eu,sau copii pe care ii cunosc eu mananc in primele luni de viata minim din 3 in 3 ore. Si zi si noapte. La san sau lapte praf. Le e foame indiferent daca cresc intr-un mediu echilibrat si linistit. Apoi fac caca peste noapte,cel putin in prima luna de viata destul de des. Si trebuie schimbati, ca se irita. Apoi incep incet incet sa scoata din mesele de noapte, si eventual raman la una pana spre un an. Asta in cazurile fericite. Apoi le cresc dintii,cum am mai spus, si iar urla. Apoi majoritatea mai au puseuri de crestere,ca re apar din cand in cand pana spre 3 ani, si atunci au iar perioade cand se trezesc noaptea si cer lapte eventual. Apoi mai incep gradinita si incep sa ia toate bolile posibile si imposibile, sa raceasca si sa tuseasca noapte si zi, sa faca otite si toate nebuniile. Si iar nu se doarme in familie.
SI eu nu cunosc personal nici un parinte care sa spuna,doamne,ce bine dorm ,nici nu simt copilul,bebelusul,nici nu stiu ca il am. Doarme toata noaptea. Dar, e adevarat ca eu cunosc niste parinti si niste copii,tu cunosti altii. Daca cunosteam aceleasi persoane atunci aveam o probelema.,ca cineva mintea.
Poate ne mai spun dintre mamicile de copii mici cam cate ore dorm pe noapte.

Cum spuneam, e greu,dar e frumos si merita.Sper sa zic la fel dupa ce vine bebe
fata draga, nu este sanatos sa hranesti copilul noaptea si in niciun caz din 3 in 3 ore poate din cauza aceasta au probleme cu urlete noaptea cat despre treaba mare, inca n-am auzit copil sa o faca noaptea. asa cum nici tu ca si adult nu o faci. da, dimineata devreme, e normal. insa un copil sanatos, crescut echilibrat, doarme de seara de la 9-10 pana cel putin dimineata la 6. Finuta mea are 6 luni si nu si-a trezit parintii nici macar o singura noapte. nepotica mea are 5 luni si doarme de seara de la 9 pana dimineata la 7. nepotica unei prietene la fel. in timpul zilei nici nu stim ca sunt copilasi in casa dar am spus-o, conteaza mult de mediul in care cresc. daca parintii sunt stresati, nervosi, copilul preia automat felul lor de-a fi.
totusi, hai sa nu deturnam subiectul sa ai o zi frumoasa si linistita!
Red flower, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1800 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1283 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat