Subiect: Jurnal Cassy
View Single Post
  #837 (permalink)  
Vechi 21 dec 2010, 21:21:54
Cassy's Avatar
Cassy Cassy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iul 2010
Locaţie: bv, Romania
Vârsta: 27
Date: 162cm, 70.6kg
Mesaje: 1.721
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Cassy

Citat:
Anterior postat de Itssy Vezi mesajul
I'auzi .. , eu la varsta asta si tot n'am tocuri deloc si asta pt ca nu am unde sa le port ca la scl nu ma duc cu tocuri [-x .

Pai de ziua ta .. dupa mine (care am gandire mai de babuta asa ) nu ti'as recomanda extensii , care nustiu dc te intereseaza atata ca trb sa ai o grija de elee .. si farduri .. ce Dumnezeu , unde te machiezi? vrei sa fii frum la liceu? . Eu sunt dintre cei care sustin frumusetea naturala se accepta doar fond de ten , creion de ochi rimel si gloss ceva de buze mai ales ca tu ai doar 13 anisori , hai sa zicem 14 . Fii copilaroasa acum cat poti si cat ti se permite . Aparatul foto zic eu ca ar fi o investitie buna , si eu vreau unul

Sper sa nu'mi iei in nume de rau ceea ce am zis ca doar esti fata cu capul pe umeri !
No way ! Din contra ma interesa parerea ta.
Da,extensiile se taie din lista, dar oricum i-am spus lui taicameu ca daca are pe cineva in alta tara sa-mi aduca de acolo ca nu se compara cu cele de la noi.
Fardurile le ador. La scoala de obicei imi dau cu creion alb spre roz dar foarte deschis, rimel si luciu, dar fara sclipici. Nuprea avem voie cu mult negru , dar in ultimul timp astea s-au machiat cum le-a taiat capul si nimeni nu le mai zice nimic, ca deh acum suntem cei mai mari din gimnaziu.Faza e ca trusa asta e asa faaina, are toate culorile lui D-zeu, si nustiu sunt pasionata de combinarea culorilor etc . Imi place sa fac degradee pe pleoapa..incep cu putin negru,apoi roz,apoi roz mai deschis, mai deschis pana la alb. Love it ! Iti atasez imediat o poza sa vezi cum arata.
Aparat vreau de mult,am vazut unul dragut si am vrut sa facem rata, dar ne-am gandit ca e prea mare dobanda si defapt il plateam dublu.. asa ca acum strang bani cash.
Imagini ataşate
File Type: jpg makeup.jpg (40,9 KB, 7 vizualizări)
__________________
Jurnal Cassy--->http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...assy-4746.html

__________________________________________

Mancarea-i un minut pe buze si o viata pe solduri !
Cassy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2208 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1691 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1692 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]