Subiect: Jurnal BiancaRo
View Single Post
  #84 (permalink)  
Vechi 03 dec 2012, 22:06:01
BiancaRo's Avatar
BiancaRo BiancaRo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 162cm, 94.8kg
Mesaje: 86
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Jurnal BiancaRo - 2012

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul


Buna Bianca
Bine ai venit printre noi

Ce decizie inteleapta sa apelezi la un nutritionist... e o alegere pentru care ar trebui sa opteze toate persoanele care au nevoie si care isi doresc cu adevarat sa slabeasca sanatos... sunt convinsa tocmai din acest considerent ca viitorul va fi unul roz pentru tine, sa privesti spre el plina de speranta...

Referitor la vreo activitate fizica, ti-a recomandat dna. doctor ceva?

M-a surprins faptul ca ti-a sugerat sa te cantaresti de doua ori pe zi, eu care auzisem si citisem mai peste tot ca e bine ca masurarea greutatii sa se faca la intervalemai mari de timp... saptamanal cel putin... ti-a dat mai multe detalii de ce ar fi indicat sa faci asa? As fi bagat mana in foc ca e irelevant de luat in considerare rezultatul cantarului seara, drept greutatea la care sa te raportezi, mai ales dupa o zi intreaga de acumulat mancare in organism. Deci care e explictatia, mi-ar placea sa aflu metoda asta de abordare. As aplica-o, pentru ca imi vine sa ma cantaresc extrem de des...

In privinta meselor la ore exacte, da, asa e... si eu ma stradui de mult timp sa aplic, dar uite... desi am programul la libera alegere... totusi am probleme si nu pot manca la ore fixe... e foarte greu acum, desi pana la ~20 de ani respectam cu strictete regula asta de aur.

As mai avea o intrebare... in privinta lactatelor. Daca ai abuzat de ce ar fi optim sa le eviti? Nu stiam ca si in privinta lor (calciu) se aplica "ce-i prea mult strica". Si eu mananc destul de multe... Cat e recomandat?

Te pup, si spor la slabit!
Salut si multumesc frumos pentru mesajul tau.

De facut sport momentan nu pot sa fac pentru ca am un calcai cu probleme pentru care va trebui sa fac fizioterapie si abia apoi ma voi reapuca de sport. Ideea e ca inainte faceam cardio cam de 2-3 ori pe saptamana insa mancam prost si nu prea a avut efect,
Legat de lactate...se pare ca proteina din lactate imi blocheaza metabolismul, fiind foarte obisnuita sa beau cel putin 500 g kefir pe zi. Calciul mi-l voi lua din alte alimente din dieta. Acum suntem in faza de test...sa vedem cum reactioneaza organismul.
Iar cu cantaritul dimineata si seara nu am un raspuns acum, dar pe 13 decembrie ma duc la control si am s-o intreb care e motivul. Eu banuiesc ca vrea sa vada evolutia mea pas cu pas pentru ca m-a rugat sa scriu in jurnal si cum m-am simtit in fiecare moment al zilei, dar iti voi da un raspuns imediat ce ma voi vedea cu ea.
__________________
My world has to change. And my world starts with me
BiancaRo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2223 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1706 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -360 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]