View Single Post
  #84 (permalink)  
Vechi 09 apr 2009, 18:21:32
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit

Citat:
Anterior postat de Bianca Vezi mesajul
O noua zi frumoasa de primavara (sunt aproape tentata sa zic vara) in care nu am chef de munca..probabil stiti cum e

Ieri m-am tinut de ce am zis si nu am mancat nimic pe langa ce am raportat.
Si azi:
  • 8:30 :cereale cu lapte si o lingura de vinete
  • 14:30 : salata asortat cu ou fiert
  • 19:00 : ciorba de pui cu ceapa (nu stiu ce m-a apucat in ultima vreme dar de cate ori manac salata de ceapa rosie - cum se mananca la ciorba de fasole )

Am o portocala mica pe care poate o sa o mananc pe la 17:00 ..o am in sertar de vreo 2 zile deja deci ar fi cazul sa o mananc

Azi trebuia sa ajung la dentist dar pentru ca sunt o uituca si jumatate a trebuit sa imi anulez programarea - mi-am uitat radiografiile acasa

Cam atat am de comentat azi..ba nu

In ultima vreme am inceput sa fac o oarecare miscare ; cand vin la munca in loc sa trec strada cobor intr-un pasaj ca sa cobor/urc scarile si la munca am inceput sa urc/ cobor scarile (etajul 6) si nu mai folosesc liftul..si pentru ca ieri mi-am pus draperii la camera zilele astea nu am nici o scuza sa nu fac un pic de sport acasa Oricum de cand s-a incalzit afara din 2 in 2 zile merg cu al meu la plimbare seara.

Buna Bianca,sincer imi doresc sa te felicit din toata inima....azi ti am citit jurnalul si am observat ca ai foarte multa vointa, cu toate ca in jurul tau ai foarte multe tentatii ai reusit sa te abtii..din cand in cand o pauza mica nu strica ,iar dak nu te ai ingrasat si mai bine.Felicitari si la mai mult!!!!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Roxana; 09 apr 2009 at 18:23:36.