View Single Post
  #84 (permalink)  
Vechi 21 feb 2010, 03:57:37
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Nu pot sa slabesc deloc

Citat:
Anterior postat de PickleWeasel Vezi mesajul
Nu fac un sport anume, dar de la o vreme, fac in fiecare seara exercitii gen abdomene, genuflexiuni, exercitii pt diverse grupe de muschi (pe care eu nu prea ii am, sau sunt ascunsi sub grasime)..fac asta timp de minim 30 de min, maxim o ora. De mancat nu mananc prea nasanatos, n-am un obicei din a manca prajeli sau grasimi, dar mananc dulciuri, fara doza mea de glucoza zilnica ma deprim. Am zile in care as manca incontinuu.. si imi mai iau cate un croissant, o bucata de ciocolata, un sandvis..asta se intampla de obicei inainte de menstruatie cu vreo sapt, cand organismul imi retine si multa apa, mananc incontinuu, ca dupa menstruatie sa mananc mai putin.. asa ca slabesc dupa si ma ingras inainte.. e un pic ciudat.
Dar, de cand am postat pe topicu' asta m-am hotarat sa tin un regim, macar cateva zile, cat pot sa rezist..sa dau jos macar vreo 2 kg.. ca poate apoi o sa am mai mult spor si nu mai mananc dulciuri cu exceptia unui fursec de dimineata, la cafea, in rest legume, fructe si lactate.

incepi cu stangul!

propune-ti un stil de viata sanatos...priveste dieta ca pe un scop si mijloc ptr trai sanatos... o data adoptata o dieta sanatoasa si echilibrata ...vei slabi frumos si, mai ales, vei reusi sa menti greutatea!
Iar cu schimbarile hormonale din perioada lunii...si eu le am...totu' e sa inveti sa le "mai" controlezi...ca total nu stiu daca vei reusi...eu una nu inca dar incerc sa ma misc mai mult in perioada respectiva ca sa compensez (mers pe loc prin casa sau afara... ca sport efectiv nu sunt in stare)
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]