Subiect: Jurnal BiancaRo
View Single Post
  #85 (permalink)  
Vechi 03 dec 2012, 22:16:44
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal BiancaRo - 2012

Citat:
Anterior postat de BiancaRo Vezi mesajul
Salut si multumesc frumos pentru mesajul tau.

De facut sport momentan nu pot sa fac pentru ca am un calcai cu probleme pentru care va trebui sa fac fizioterapie si abia apoi ma voi reapuca de sport. Ideea e ca inainte faceam cardio cam de 2-3 ori pe saptamana insa mancam prost si nu prea a avut efect,
Legat de lactate...se pare ca proteina din lactate imi blocheaza metabolismul, fiind foarte obisnuita sa beau cel putin 500 g kefir pe zi. Calciul mi-l voi lua din alte alimente din dieta. Acum suntem in faza de test...sa vedem cum reactioneaza organismul.
Iar cu cantaritul dimineata si seara nu am un raspuns acum, dar pe 13 decembrie ma duc la control si am s-o intreb care e motivul. Eu banuiesc ca vrea sa vada evolutia mea pas cu pas pentru ca m-a rugat sa scriu in jurnal si cum m-am simtit in fiecare moment al zilei, dar iti voi da un raspuns imediat ce ma voi vedea cu ea.
Imi pare rau sa aud ca ai neplacerea cauzata de calcai, dar cum se va rezolva prin fizioterapie, e excelent.

Da... si eu trec acum printr-un antrenament solicitant de sport... insa rezultate nu am avut de 2 saptamani... si asta banuiesc eu, pentru ca nu am mancat suficient de curat... nu la ore exacte... si dupa ora 19:00 in unele seri... am mai scapat o bucatica de ciocolata tin minte intr-una din zile... si uite asa... of... trebuie sa renunt cu totul la ele... sa nu mai zic ca la amiaza am mancat ca un om pus la ingrasat, pireu cu gratar si si 2-3 guri de paine. In felul asta pot sa transpir la sport mult si bine...

Ce interesant aspectul legat de metabolism si lactate! Si eu beau multisor lapte si iaurt... si si branza... asta pentru ca nu prefer carnea prea mult... am increderea ca vei ajunge la fel ca in poza de la semnatura!

Somn usor Bianca, mi-a facut placere!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]