View Single Post
  #85 (permalink)  
Vechi 10 dec 2016, 16:45:03
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Casuta slabutelor

Citat:
Anterior postat de roxy04 Vezi mesajul
salut fete ambitioase eu acum m am trezit
cristina oricum vreau sa incerc sa mai dau jos cateva kg iar de la anul ma voi axa mai mult pe acest subiect si voi umbla pe aici prin germania la medic pana la urma va trebui sa se intample, ne dorim prea mult am ajuns sa spunem ca daca nu vom reusi voi decurge si la inseminare (sau cum se spune) deci pana acum am lasat asa la voia intamplari dar de la anul suntem porniti pe as=cest subiect
Anca sa sti ca si pe mine ma apuca pofta de dieta tocmai la sfarsit de an apoi vin sarbatorile ma prostesc si pana anul viitor uit de dieta mi s a intamplat de cateva ori
o zi frumoasa slabute
Salut Roxy. Ambitioase...pfff..sa speram. Gata eu am mincat ultima masa. Stop pe azi. Sportul il fac deseara, dupa ce adoarme fata ca altfel nu am cum.

Poate fi un motiv kg in plus ca nu ramii insarcinata. Apoi trebuie sa verifici daca ovulezi si in general starea ta de sanatate. Si sotul la fel.
Tu nu muncesti la noapte, nu?
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat