View Single Post
  #850 (permalink)  
Vechi 16 mai 2009, 09:19:25
zambareatza's Avatar
zambareatza zambareatza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 mai 2009
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 47
Dieta: nu am o dieta anume, cred intr-o alimentatie sanatoasa
Date: 156cm, 86kg
Mesaje: 51
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Concurs "ne pregatim pentru vara..."

Citat:
Anterior postat de Shorty Vezi mesajul
Offf aici nu m-ai nimerit

Intr-adevar am bicicleta dar problema de care ma plangeam eu e de anul trecut cand foloseam bicicleta. Acuma e depozitata undeva dar ma gandesc serios sa o aduc acasa desi imi mananca spatiul.

Chiar daca nu o aduc o sa incerc sa fac sport cat de putin zilnic...ca degeaba slabesc eu mult daca pielea nu sta frumos pe mine.

Tu faci sport?
da, poana inainte d epasti faceam de 3/sapt. mergeam la sala ca beneficiez de un abonament gratuit din partea firmei si-ti dai seama ca e pacat sa nu profit de el. dar acum de la pasti am facut o pauza ca am avut tot felul d eprobleme de rezolvat si nici cum nu mai reusesc sa imi fac timp si de sala. m-am hotarat sa reincep, ca sportul, miscarea nu doar ca te ajuta sa slabesti mai repede, iti face corpul si frumos plus ca dupa ora de miscare te simti asa de bine. ieri am reusit sa innot putin, asa ca e un inceput. sper sa ma tina.

cat despre bicileta aia, pacat ca sta undeva plina d epraf, scoate-o, pune-o in miscare, e foarte utila, chiar daca nu-i merg bine indicatoarele alea, si 10 minute pedalate conteaza.

ma bucur mult ca putem sa ne incurajam, sa ne sustinem, asta este foarte important pe acest drum spre o silueta frumoasa. mult succes!
zambareatza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2235 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1461 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]