View Single Post
  #8544 (permalink)  
Vechi 05 mai 2012, 13:30:05
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul

Sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie si am incercat sa fiu cuminte dupa PAste si nu mi-a iesit, dar de vreo 2 saptamani chiar am mancat aiurea si nici sport nu am mai facut. Nu am mancat atat de aiurea incat sa ma ingras, dar nici nu am mai dat niciun gram jos. Si fiindca de mai bine de o luna am fost la aceeasi greutate m-a cuprins deznadejdea .
Cat despre mersul la salon, nu neaparat ca ma rasfat, dar mi-am luat un voucher/o reducere pentru acest abonament si profit de el.
Tot dupa Pasti trag si eu ponoase.....Am incercat, la fel ca tine , sa fiu cuminte.A iesit si nu a iesit.Dar ultimele 1-2 saptamani au fost crunte...Nu prea am mai tinut cont de nimic si nici sport nu prea am mai facut.....Sincer acum, cand vii obosit de la serviciu nu mai ai chef de niciun sport.Si mi se tot intampla sa mananc la serviciu, aici imi iau toate mesele, si sa ajung acasa infometata si sa mananc iar de cina....Sa fie oare din cauza ca aici mereu mananc pe fuga, nu imi acord nici 5 min pt masa pentru ca nu am cum, e imposibil.....Si cateodata chiar ajung acasa cu o foame de nedescris......
Eu numai ce ajunsesem iar la 71 inainte de Pasti dar acum iata unde sunt iar.....Nu mai am acelasi timp, nu mai pot, parca, sa ma ocup de sport+dieta asa cum vreau si cum o faceam altadata....Si daca e timp nu e chef, e chef de somn si leneveala.....
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]