View Single Post
  #8545 (permalink)  
Vechi 05 mai 2012, 13:47:28
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Drag jurnal,
Desi obisnuiesc sa iti scriu dimineata, iata ca azi abia acum reusesc sa iti scriu.Am inceput ziua in forta!Am tambalau la serviciu, toata lumea ma striga si in stanga si in dreapta, stres mare, camere multe,rezervari la fel de multe, bani si probleme.Serviciu.

Ieri de la serviciu am plecat direct la tara, am fost in trecere.Am ajuns si am dormit un pic acolo, am mancat destul de aiurea si acolo si acasa, asa cum fac de la un timp incoace....Am mancat 2 oua prajite:d cu o salata mare de spanac si ceapa verde (asta pt ca eram convinsa ca voi reusi sa am o zi conforma), am mancat apoi 2 gogosele din paine, cum le face bunica la tara.La pranz am mancat ciorba de fasole cu paine alba proaspata Iar cand am ajuns acasa a fost prapad!Am mancat niste ciocolata (kandia) cu iaurt si cirese amare, inghetata si la cina un sandvis....Prapad cum iti spuneam....Am pregatit pachetul puiului si am trecut la dus.LA 22 dormeam....

Azi la 6 jum trezirea, md luat- fulgi d eovaz cu iuart si seminte de in.Iara cum sunt la serviciu.In drum spre serviciu am trecut la magazin si mi-am cumparat de mancare pt azi, nu am facut pachet pt mine pt ca nu aveam niciun chef sa stau de asta, la ce somn aveam pe cap.Asa ca am cumparat un pate de pasare si ridichi pt pranz iar pentru cina branza Fagaras cu castraveti.Putin, vreo 700 si ceva de calorii per total...Dar deseara sigur ma dau la inghetata iar, ca sunt pe aici prin oras pe la spectacole si au astea feluris i feluri de inghetate si am zis ca imi dau voie si astaseara.La kurtos trebuie sa rezist......Nici nu ai zice ca sunt la slabire, este???M-am pierdut de tot pe drum....M-am culcat de tot pe o urecehe si toata ambitia mea s-a dus naiba......Ambitie am, vreau sa fac treaba buna dar nu stiu cum de pana la sfarsitul zilei ma pierd.....Sunt multe chestii la mijloc, sunt multe ganduri care nu imi dau pace nicicand si care abia ma lasa sa pun capul pe perna seara....Probabil si astea ma imping...Nu stiu... Dar e rau sa fii gras|E raaaaau!!!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]