View Single Post
  #87 (permalink)  
Vechi 11 sep 2011, 19:07:10
iuanutza's Avatar
iuanutza iuanutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2011
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 63kg
Mesaje: 2.201
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Iuanutza-cum sa scapam de prietenii/conjuncturile care "ne vor binele" in dieta de slabit

Citat:
Anterior postat de RedOnion Vezi mesajul
Sunt 4, nu 50 Nu trebuie sa fii atasata de o cifra pe care ti-o arata cantarul, ci de starea ta de sanatate, fizica si psihica, de echilibrul emotional si de modul de viata sanatos. Stiu ca e descurajant ca ai pus atat, insa mai mult ca sigur e reactia organismului dupa toata perioada asta de infometare. Trebuie sa iesi din ea si sa-i dai de inteles ca va avea hrana suficienta, si nu vei mai pune asa.

Plus ca in majoritatea cazurilor, e vorba despre apa retinuta in corp, pentru ca prin dietele slab calorice se pierde apa din organism (cum corpul nu isi mai ia suficienta apa si nutrienti din mancare, o consuma pe cea din organe, muschi, piele, etc.) si asta pui tu la loc, de fapt Relaxeaza-te, esti o slabuta, ai o greutate foarte ok. Nu inteleg de ce atatea fete isi doresc sa ajunga la IMC 18,5 exact la limita cu subponderabilitatea Nu inseamna ca pana atunci esti grasa si ca trebuie sa slabesti, inseamna ca ai ceva mai multa carne pe tine fata de un schelet ambulant, eu sincer as prefera sa nu ajung vreoata acolo De aceea, nu cred ca ai de ce sa te plangi de 2-3-4 kg, nu reprezinti cazul celor care ar avea zeci de kg de dat jos. Acum, fiecare cum stie
in poza cu fustita aveam 65.5, iar in cea cu pantaloni scurti aveam 59,9-60 si eram in perioada de stagnare
Imagini ataşate
File Type: jpg 65 .5 kg.jpg (1,51 MB, 13 vizualizări)
File Type: jpg 59,9-60 kg.jpg (1,54 MB, 14 vizualizări)
iuanutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]