View Single Post
  #87 (permalink)  
Vechi 15 mar 2012, 21:32:21
miaumiau's Avatar
miaumiau miaumiau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica teoretic;de bun simt practic
Date: 181cm, 69.5kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 342 ori in 201 mesaje
Implicit Re: Cupluri fara copii, alegerea proprie.

Eu ma numar printre persoanele care nu s-au imaginat niciodata mame si nici nu doresc sa aflu cum este. Ma gandesc efectiv cu GROAZA ca actualul prieten sau poate viitorul fost si viitorul prieten vor dori copil candva si voi fi pusa in situatia sa aleg sa fac un copil nedorit sau sa ma despart//divortez. Nu ma intereseaza ce fac in mod deosebit copii prietenelor mele apropiate, mai intreb ce fac etc, cum se descurca, dar mai mult pentru ca stiu ca se asteapta sa le intreb nu ca-mi pasa cu adevarat daca mananca sau daca mai au dermatita atopica.
SI ce am mai observat este faptul ca in general (dar nu regula, evident) persoanele care pun genul acesta de intrebari indiscrete sau care efectiv nu concep cum un om 'normal' (din punctullor de vedere nu isi doreste copii ) au un nivel de educatie mai limitat. Bineinteles la cele tinere ma refer, ca cele in varsta au adanc inradacinate mentalitatea de Vitoria Lipan. De la oamenii cu un anumit nivel intelectual sau de educatie in familie nu prea am primit intrebari de gen si nici reactii de scarbiti de faptul ca am alte aspiratii in viata decat a fi sotie si mama.
In final, e alegerea fiecaruia, o respect, nici nu mi-a trecut vreodata prin minte sa intreb pe cineva: DA de ce ai vrut copii??? La fel cum nu mi-a venit sa intreb: De ce nu? Trebuie sa fim empatici pentru ca fiecare om are motivele lui pentru ce alege si nu suntem NIMENi ca sa cerem unii explicatii altora.
O seara frumoasa in continuare va doresc.
miaumiau, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
miaumiau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat