View Single Post
  #88 (permalink)  
Vechi 14 feb 2010, 11:07:24
anya's Avatar
anya anya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2010
Locaţie: nord-vest, Romania
Vârsta: 57
Dieta: personala
Date: 165cm, 70.2kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Buna Corina, Salutare fetelor,
Nu am mai avut timp de forum,am mai intrat sa citesc dar n-am mai scris. Am avut o viroza care m-a cam scos din ritm. Nu am gresit foarte tare in alegerea mancarii, dar am avut cateva scapari, nu foarte mari, la cantitate. Rezultatul? Am stagnat Am "poftit" la niste carnati de casa (nu foarte grasi pentru ca am adaugat la preparare si carne de vita) cu varza murata .M-a cam costat abaterea... Dar sunt hotarata sa nu abandonez. Cred ca e timpul sa incep sa fac si sport. Am acasa bicicleta si stepper si ma gandeam sa-mi aleg seara o emisiune TV care sa ma captiveze si sa nu mi se para un efort prea mare gimnastica. Sau poate pe muzica preferata, aleasa sa fie un pic mai ritmata.
Dati-mi va rog idei pt micul dejun. Pana acum am mancat 2 crenvusti micuti din piept de pui cu mustar,ketchup, 1 felie de paine si o cafea fara zahar. Incep sa ma cam plictisesc. La mine nu tine cu fructe, imi provoaca foame, iar dimineata e perioada in care munca mea e cea mai solicitanta.
Weekend placut!
anya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2002 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1485 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 711 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]