View Single Post
  #8825 (permalink)  
Vechi 13 mai 2012, 12:00:53
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul


Hello, te inteleg atat de bine... sunt si eu in aceeasi situatie cu tine, am tot felul de ganduri nu tocmai ok. Eu tot am spus ca incerc cu TF, dar momentan nu e cazul. Nu sunt in cea mai buna stare in ceea ce priveste ambitia si astfel voi incerca chestii mai usoare, gen bici, coarda si chestii de genul asta

La capitolul mancare sunt si eu un dezastru, bifez o zi buna si a doua zi o dau in bara si urmeaza alte zile proaste. In ultimul timp am o zi buna si 4-5 proaste. Cand ma gandesc ca acum 2 luni aveam 54 de kg imi vine sa-mi dau palme...mi-am tot zis ca sunt kg puse de la faptul ca sunt umflata, dar nu e asa... m-am ingrasat 4 kg in doua luni si trebuie sa incep sa le dau jos.
Hey,Miha!Dezastru nu sunt!Nu zi de zi, nu exagerat.E greu sa explic, e greu pentru ca ma simt asa de ceva vreme si tot trec prin asta.E problema de acomodare doar, sunt sigura.Nu reusesc sa am acomodez cu timpul, cu programul....Nu mai dau detalii pentru ca nu are rost sa repet ce tot spun de cateva luni incoaceSI gata, ca prea ma plang, prea ma vaicaresc!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]