View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 28 mai 2012, 21:18:48
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Am nevoie de ajutor...

Copil scump tu esti in crestere. La 16 ani organismul tau inca se dezvolta si ai nevoie sa fii hranita bine. Sportul trebuie sa-ti tonifice organismul iar tu la varsta asta ar trebui sa mananci orice (desigur, lucruri sanatoase nu prostii) si sa nu te ingrasi. Nu trebuie sa-ti tai de pe lista o ciocolata, o prajitura si fructele din belsug.Nu o sa mananci la fast food si nu ai sa mananci prajituri dimineata, pranz si seara..dar la varsta ta, dupa parerea mea tu nu trebuie sa stii ce inseamna aia o dieta sau ce inseamna sa-ti notezi undeva ce mananci zilnic.

Acum, ajutorul de la noi nu poate veni decat sub forma unor sfaturi si alea diferite ca deh, vin de la persoane diferite. Tu insa, daca simti ca ai vrea sa mananci orice, dar ceva in capsorul tau te opreste pentru ca la 40 de kile tu inca te vezi grasa..atunci eu consider ca parintii tai trebuie sa mearga cu tine la un psiholog..ceva o persoana care sa iti vorbeasca si caruia tu sa ii vorbesti..care sa te faca s aintelegi importanta hranitului sanatos in perioada cresterii. Pune accent pe sport dar nu fa o obsesie din asta. La varsta ta ar trebui sa joci sporturile esentiale de se practica in scoli: sa ajungi in echipa de volei, de baschet..sa inoti..sa joci soccer eventual..chestii din astea si sa mananci pe masura varstei de 16 ani.

Ai grija de tine.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat