Subiect: Jurnal BiancaRo
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 07 apr 2010, 07:24:08
BiancaRo's Avatar
BiancaRo BiancaRo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 162cm, 94.8kg
Mesaje: 86
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Incep si eu...pentru a mia oara

In primul rand, de la 98 la 88 am slabit prin regim alimentar (nu mancam decat o data pe zi, la pranz,si in general piept de pui cu salata, nu mancam nimic dupa 6 seara) si prin electrostimulare. Practic atunci am slabit din aprilie si pana in august 17 kilograme. Dupa care au inceput sa se depuna la loc, ajungand de la 81 la 89 pana in luna decembrie a anului 2008. Vazand asta, am abordat o noua tehnica, si anume regim alimentar si aerobic, si am slabit de la 89 de kilograme la 76 in jumatate de an. Insa, in vara anului 2009 am avut niste probleme de sanatate, plus o criza de sciatica, ce m-a facut sa renunt la sport, am inceput iar sa mananc haotic si am ajuns la 88 de kilograme dinnou.
Legat de sport, as vrea sa fac macar acasa niste exercitii usoare, gen abdomene, genuflexiuni pentru ca am vazut ca ajuta. De asemenea, am spus ca vreau sa-mi cumpar bicicleta si sa mai bat parcurile seara cu ea.
La nutritionist azi ma duc, astept cu nerabdare sa vad ce-mi spune. Am mai fost eu la un nutritionist in urma cu 3 ani si mi-a dat Reductil, niste pastile de care am auzit ca ar fi iesit acum de pe piata din cauza efectelor nocive pe care le au asupra creierului. Sper de data asta sa nu ma indoape cu pastile, pentru ca sincer nu am de gand sa le iau.

Dar despre asta va povestesc maine

Va pup si va multumesc frumos pentru promtitudine
BiancaRo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2223 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1706 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -360 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]