View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 08 mai 2010, 10:30:49
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Prea multa masa musculara

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Hai mai fetelor, iar ideile astea? Ce n-as da sa mai pun si eu niste muschi pe mine, la fesieri si la picioare. De ar fi asa de usor, dar nu este deloc.

Ca sa ai muschi precum Arnold trebuie sa tragi mult de tot la sala, aia fac si cate 2 antrenamente pe zi/6 zile pe saptamana, plus ca baga suplimente nutritive si consuma ft multe proteine. Nu mai vb ca esti femeie, deci nu ai atata testosteron, care sa ajute muschii sa creasca.

Sunshine, greu imi vine a crede ca in 2 luni ai fi putut sa pui cine stie ce masa musculara. eventual ti s-au intarit muschii (ceea ce e normal si de dorit), dar in 2 luni nu cresc in volum cine stie cat.

mai..deci eu nu am zis ca aratam ca arnold si nici slabuta care a deschis topicul nu cred ca s a referit la propriu ca arnold. eu doar am zis ca ma ingrasam. la cantar apareau vreo 2 kg in plus. si da eram mai umflata aveam niste bulaneeee ehee

acum cand ma duc la sala stiu cum sa lucrez si sa imi tonific partile corpului
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat