View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 08 iul 2010, 16:48:27
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal de vacanta-Irukandji

Citat:
Anterior postat de Irukandji Vezi mesajul
hm... pai si eu sunt noua, v-am gasit accidental, cautand coafuri pentru foarma fetei . Coincidenta. Totusi s-a potrivit ocazia, avand in vedere ca sunt in incercare de slabit ( chiar de azi, ca pana acum am fost plecata ). In doua luni incep din nou scoala si as vrea ca pana atunci sa slabesc vreo 10 kg, pentru ca altfel probabil imi va fi rusine sa intru din nou in curtea scolii. Astazi am inceput un regim destul de dur pentru ca in 10 zile merg intr-o tabara si se apropie si ziua mea de nastere si nu vreau sa imi fie rusine cu modul in care arat. Sunt foarte complexata de greutatea mea. As vrea sa dau jos cam 3-4 kg pentru inceput, ca tot se da mai usor jos la inceput.
Am un regim pe niste ceaiuri care contin proteine si alte minuni care hranesc si mentin organismul si in rest morcovi si rosii, astazi fiind prima zi, desi nu imi era foame nu mi-am putut retine un covrig... Sper ca maine va fi mai bine. Fac pilates acasa, dar planuiesc ca dupa tabara sa imi fac abonament la o sala de fitness si sa combin cele doua "sporturi".
Problema mea principala este ca eu mananc din plictiseala. Chiar daca nu imi este foame, atunci cand nu am ce face merg la camara, fara sa imi dau seama sau sa constientizez ce fac. Pana la 8 ani nu eram grasa, insa parintii mei au divortat si a urmat o alimentatia emotionala, care ma distrus.
M-am inregistrat pe acest site, in speranta ca voi mai gasi slabute ca mine, care sa ma ajute sa nu cad prada tentatiilor ( pentru ca sunt pofticioasa si mor dupa ciocolata ) si plictiselii. AJUTOR!!!

Edit: Titlul a fost ales intentionat asa, pentru ca imi doresc sa slabesc in vacanta
HaMa faci sa rad..si poate o sa fiu cam dura,dar tu te auzi ce spui?Inca mai crezi in ceaiuri miraculoase care te slabesc?Alea te slabesc+o anemie de toata frumusetea+un efect yo-yo dupa ce iti reviiAstea sunt ca si pastilele "magice"ce te slabescTu nu ai nici 500 de calorii pe zi.Crezi ca poti rezista asa?In 1 rand asta se numeste infometare,poate tu n`o simti acum,dar ai sa vezi dupa ce vei patiIn al doilea rand dupa ce termini toata "cura"asta o sa te ingrasi de numa`numa chiar dak papi sanatos si faci sportKg care le ai s`au adunat de`a lungul anilor nu in 1-2 luni.Tu vrei sa dai jos 10 kg in 2 luni?Nu este sanatos.Treaba ta,faci cum vrei,este sanatatea ta in joc,nu a mea
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]