View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 11 ian 2010, 22:10:08
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Nutritia dupa ce ai renuntat la fumat

Citat:
Anterior postat de drama queen Vezi mesajul
m-am lasat de fumat cu greu fiindca fumam aproape un pachet pe zi mama stia tata nu , cand m-am lasat papam portocale in loc de tigari mancam o gramada de portocale , cand m-am lasat ziceai ca am demoni in mine , tin minte ca aveam intr-un pachet pitit de mama 6 tigari ma uitam la ele mereu si imi ziceam hai ia una nu se simte nu se observa.. ma uitam la el si cate 10 minute si porma imi ziceam hai da totul pe geam si iao de la capat asta vrei??? si nu luam ma abtineam..
Ai ambitie mare.....
Ai prietene/prieteni care fumeaza?

Conteaza enorm de mult anturajul si problemele de acasa... Multi fumeaza,de nervi,de nevoie de a se relaxa intr-un fel sau altul... Sau alti sa slabeasca.
Dar nu-si dau seama ca mai rau isi fac,poate sa se faca pachetul 15lei,ca tot vor cumpara tigari,degeaba daca nu le retrag de pe piata,dar sti cum e, dupa dau faliment ei,pentru ca fac o groaza de bani de pe ele

Nu inteleg de ce s'au inventat lucruri rele, tigarile,drogurile,alcoolul consider ca nu ajuta la nimic ,sau sa fie in favoarea noastra... Dar nu poti obliga pe nimeni,fiecare e liber sa faca ce vrea..si cand tot cicalesti pe cineva la cap tot contra face,mai bine lasa'l sa mediteze
Bani aruncati aiurea!!!
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat